Looking For Anything Specific?

Son Dakika Deprem Sivas / Son Dakika Sivas Ta 3 8 Buyuklugunde Deprem / 19 mart 2020 perşembe 12:04 sivas'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Sivas / Son Dakika Sivas Ta 3 8 Buyuklugunde Deprem / 19 mart 2020 perşembe 12:04 sivas'ta 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi!

Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; 23 ocak 2020 17:40 son güncelleme: Sivas yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Si̇vas 'tan bir son dakik deprem haberi geldi.

Son Dakika Sivas Ta Deprem Son Depremler
Son Dakika Sivas Ta Deprem Son Depremler from cdn.karar.com
Son dakika haberi… sivas'ta korkutan deprem afad, sivas'ın zara ilçesinde 20.35'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Bugün van'da da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilliden paylaşılan bilgiye göre, sivas gemerekte yerin 5 km altında 4.7 lik deprem meydana geldi. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! Sivas son dakika deprem ile sarsıldı. 23 ocak 2020 17:40 son güncelleme: (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Son güncelleme afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.04'te sivas'ta 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre sivas'ta bir deprem meydana geldi! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, saat 00:42'de sivas gemerek'te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bugün van'da da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Si̇vas 'tan bir son dakik deprem haberi geldi. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre; Depremin derinliğinin 8.7 km olduğu bildirildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad depremin. Verilerine göre, merkez üssü sivas suşehri olan 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

18.04.2021 12:37 haftanın tarihine bakış. Depremin derinliğinin 6.98 km olduğu belirtildi. Son dakika sivas deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Depremin derinliğinin 8.7 km olduğu bildirildi. Afad'dan gelen son dakika bilgisine göre sivas'ın zara ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Haberleri Sivas Kayseri Ve Izmir De Korkutan Depremler Nerede Kac Siddetinde Deprem Oldu Son Dakika Haberleri Internet
Son Dakika Deprem Haberleri Sivas Kayseri Ve Izmir De Korkutan Depremler Nerede Kac Siddetinde Deprem Oldu Son Dakika Haberleri Internet from i4.hurimg.com
Sivas valisi salih ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, çok şükür can kaybı veya maddi hasar oluşturacak bir durum oluşmamıştır. .(afad)'ın sürekli olarak güncellediği ve kamuoyuna duyurduğu son depremler listesine göre sivas merkez'de saat 01.42'de 3.8 şiddetinde bir son dakika depremi meydana geldi. Son güncelleme afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 11.04'te sivas'ta 4,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Afad'dan gelen son dakika bilgisine göre sivas'ın zara ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Depremin derinliği 5.0 kilometre olarak açıklandı. Afad'ın son dakika verilerine göre, sivas'ın merkez üssü karayün köyünde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Sivas'ın suşehri ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Si̇vas 'tan bir son dakik deprem haberi geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, sivas beştepe merkezli 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı afad depremin. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, saat 00:42'de sivas gemerek'te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilliden paylaşılan bilgiye göre, sivas gemerekte yerin 5 km altında 4.7 lik deprem meydana geldi. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Sivas'a bağlı gemerek ilçesinde saat 00.42'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 17.62 kilometre olarak açıklandı. Afad'a göre yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü sivas olarak açıklandı. 23 ocak 2020 17:40 son güncelleme: Son dakika sivas deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Sivas son dakika deprem ile sarsıldı. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, sivas beştepe merkezli 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 23 ocak 2020 17:40 son güncelleme: Son dakika haberi… sivas'ta korkutan deprem afad, sivas'ın zara ilçesinde 20.35'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sivas gemerek'te saat 00:42'de 3,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Malatya Puturge De 4 6 Ve 4 2 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv
Malatya Puturge De 4 6 Ve 4 2 Buyuklugunde Deprem Son Depremler Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Kandilli rasathanesi sivas'ın suşehri ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad)'tan alınan son dakika bilgilerine göre sivas'ta meydana geldi. Son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi! Deprem araştırma enstitüsü'nün verilerine göre, saat 22:08'de sivas kangal'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği son dakikaya göre sivas 4.2 büyüklüğünde depremle sarsıldı. 18.04.2021 12:37 haftanın tarihine bakış. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Kandilliden paylaşılan bilgiye göre, sivas gemerekte yerin 5 km altında 4.7 lik deprem meydana geldi.

Sivas valisi salih ayhan, yaptığı açıklamada, depremin ciddi şekilde hissedildiğini belirterek, çok şükür can kaybı veya maddi hasar oluşturacak bir durum oluşmamıştır.

18.04.2021 12:37 haftanın tarihine bakış. Sivas'ın suşehri ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5.0 kilometre olarak açıklandı. Kandilliden paylaşılan bilgiye göre, sivas gemerekte yerin 5 km altında 4.7 lik deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Sivas'ta deprem | son depremler. Son dakika haberine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'a göre yerin 19 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü sivas olarak açıklandı. Depremi hisseden sivaslılar son dakika! Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı verilerine göre, saat 00:42'de sivas gemerek'te 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad sivas'ta meydana gelen son dakika depreminin şiddetini 4.2 olarak duyurdu. Sivas gemerek'te saat 00:42'de 3,9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberi sivas ilinden geldi! son dakika deprem. Son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Post a Comment

0 Comments